Oranje Dorp, voor jong en oud

Koningsdag 2019, Wezep kleurt Oranje.
Dit jaar zal Koningsdag een geheel andere draai krijgen. Dankzij al onze sponsors, donateurs en vrijwilligers wordt het WHC terrein dit jaar omgetoverd tot een waar Oranje Dorp.

Koningsdag zal dit jaar starten met de aubade.
De aubade vindt om 09.15 uur plaats in het centrum van Wezep, bij de muziektent.
Vanaf 11.00 uur vieren wij, inmiddels traditiegetrouw, Koningsdag op sportpark ‘de Muldersingel’. Daar is de hele dag van alles te doen voor jong en oud!

Dit jaar is het WHC terrein omgetoverd tot een waar Wezeps Oranje Dorp. Het WHC terrein zal Oranje kleuren en is opgedeeld in meerdere kleine dorpjes.
Zo is er voor de kinderen een waar Spring dorp, mede mogelijk gemaakt door de Plus in Wezep. Het Spring dorp staat vol met leuke activiteiten en attracties.

Voor de kleintjes, is er zoals ieder jaar een kleurwedstrijd. Maar om iedereen niet lang in spanning te houden, is er op de dag zelf al de prijsuitreiking hiervan. Dus vergeet niet je kleurplaat in te leveren bij de Oranje Kraam.
Voor de basisschoolkinderen vanaf groep 3 zijn er een viertal leuke workshops georganiseerd waaraan ze kunnen deelnemen. Ook is er in de kantine van WHC een talentenjacht. Iedereen mag zijn talent laten zien bij ‘Wezep Got Talent’, natuurlijk wel geheel in hetzelfde thema. Het kind met de mooiste act of het beste optreden kan een mooie prijs winnen! Wie doet er mee?? Opgeven kan tot 21 april bij Priscilla uit de Bulten. Mail Priscilla: gottalent@oranjecomitewezep.nl

Voor alle kinderen is er op Koningsdag gratis drinken, dit kan opgehaald worden bij de kraam van het Oranje Comité. Er zijn de hele dag veel spelletjes en activiteiten voor de kinderen tegen inlevering van bonnen. Kinderen kunnen pony rijden, hengelen, grabbelen, springen op het springkussen en zich laten schminken.
Verder is er de hele dag een braderie en een vrijmarkt. Ook zijn er demonstraties van verenigingen uit de buurt en diverse optredens.
Er zijn mooie prijzen te winnen met het ‘Rad van Fortuin’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *