Oranjedorp, attracties & demonstraties

Dit jaar zal het WHC terrein weer vol staan met allerlei leuke attracties en spellen. Het hele terrein zal oranje kleuren, voor het vieren van Koningsdag. Het Oranje Comité heeft haar uiterste best gedaan om een leuke dag te organiseren en voor jong en oud leuke activiteiten aan te bieden!

Voor de kleintjes is er dit jaar een kleurwedstrijd. Bij inlevering van de kleurplaat bij de SOC-kraam ontvangt ieder kind een bekertje ranja.

Voor de basisschoolkinderen vanaf groep 3 zijn er van 11.00 tot 12.00 uur creatieve workshops waaraan ze kunnen deelnemen en in de trailer op het grote veld vindt Wezep Got Talent plaats; Leuk om te komen kijken of zelf mee te doen!

Zoals ieder jaar zijn er veel springkussens, attracties en activiteiten te doen voor de kinderen. Ook is er voor de kleintjes de mogelijkheid om een rondje op de pony te rijden. Er zullen meerdere optredens plaats vinden en verschillende demonstraties.

Voor een volledig overzicht van alle activiteiten kunt u kijken op het programmaoverzicht op deze website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *