Wat is er te winnen?

Dit jaar staat in het teken van Oranje. Daarom is er dit jaar een grote hoeveelheid aan leuke prijzen aanwezig. Kom jij met de mooist versierde fiets, skelter en verkleedkleding naar de aubade, dan maak je kans op een leuke prijs. (Prijsuitreiking op het WHC terrein om 16:30). Show je talent tijdens de Wezep got Talent. De eerste plaats gaat er vandoor met een tablet, gesponsord door Expert Wezep. Kleurwedstrijd voor de basisschoolkinderen, wie weet maak jij wel de mooiste kleurplaat. Heel Wezep gaat aan het Bakken, met Niels bakt. Heeft u de lekkerste taart ingeleverd, dan maakt u kans op een mooie prijs. Dankzij de sponsoring van de ondernemers in Wezep en omstreken zal het Rad van fortuin weer de mooiste prijzen verloten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *