Helpt u mee?

Ieder jaar organiseren wij als Stichting Oranje Comité Wezep op 27 april voor u een spetterende Koningsdag. Dit jaar wordt dit op een nieuwe locatie gehouden, nl. rondom het Multifunctioneel Centrum ‘De Brinkhof’ (voorheen Dorpshuis) en partycentrum Coelenhage.

Ieder jaar doen wij ons best om voor jong en oud verschillende activiteiten te organiseren zoals een braderie, attracties, live muziek, verlotingen met mooie prijzen en ook de inwendige mens wordt door ons niet vergeten. BPM is deze Koningsdag de hele dag aanwezig met onder andere een dj en ook zijn er verschillende liveoptredens. ‘s Avonds sluiten we in Coelenhage af met een Hollandse avond waar onder meer Alex – winnaar van de Koos Alberts Award – zal optreden.

Naast Koningsdag organiseren wij tevens ieder jaar op 4 mei de dodenherdenking. Dan staan we met alle inwoners van Wezep stil bij diegenen die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna. Juist nu steeds meer veteranen ons ontvallen en we de verhalen steeds minder uit hun eigen mond kunnen horen, is het zó belangrijk om deze gebeurtenissen niet te vergeten en door te geven aan onze jeugd.

Ook vieren we dit lustrumjaar op 5 mei 75 jaar vrijheid. We zijn volop bezig met de voorbereidingen om 75 jaar vrijheid, wat niet vanzelfsprekend is, op een mooie en bijzondere manier met jullie allen te vieren.

Doneer of word vrijwilliger!

Voor het organiseren van deze vieringen en herdenking hebben we uw hulp hard nodig! U kunt helpen door een bedrag naar eigen keuze aan ons over te maken op naam van Stichting Oranje Comité Wezep, rekeningnummer NL88 RABO 0370 2013 96, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres.

U ontvangt dan van ons begin april a.s. het programmaboekje met een donateurskaart. Met deze donateurskaart kunt u op Koningsdag – met korting – kaartjes bij ons kopen die nodig zijn voor de verschillende activiteiten op deze dag.

Naast financiële steun hebben wij ieder jaar ook veel vrijwilligers nodig om bij diverse attracties te helpen… Wie helpt dit jaar mee?

Zijn er nog vragen of wilt u meehelpen als vrijwilliger? Dan kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar socwezep@live.nl of ons te bellen op 06-126 336 27.

Wij hopen u allen op bovengenoemde dagen te mogen ontmoeten!

We hebben altijd vrijwilligers nodig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *