Voor u!

Stichting Oranje Comité Wezep biedt u graag een spetterende Koningsdag. Afgelopen jaar konden de geplande activiteiten helaas niet doorgaan door Corona. Maar we hopen dit jaar wel iets passends voor u te kunnen organiseren bij partycentrum Coelenhage. Binnenkort hierover meer.

Naast Koningsdag organiseren wij ook op 4 mei de Dodenherdenking op ‘De Brinkhof’. Ook deze zag er afgelopen jaar anders uit dan dat u van ons verwacht. We doen ons uiterste best om u u dit jaar beter te bereiken.

Helpt u mee?

Voor het organiseren van deze activiteiten hebben we uw hulp hard nodig! Zonder uw geldelijke steun kunnen we niet. Bent u nog geen donateur maar wilt u dat wel worden, geef uzelf dan op  via onderstaande knop ‘Donateur worden’. Alvast bedankt.

SAMEN STERK!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *