Koningsfeest 2022: Samen Sterk!

Wat fijn dat u onze site (opnieuw) heeft gevonden!

De achterliggende periode stond voor ons als bestuur in het teken van verandering. Een aantal bestuursleden trad af, maar blijft gelukkig verbonden en actief. Een aantal nieuwe leden is verwelkomd. Er is een andere locatie voor onze spullen en de festiviteiten gevonden en het programma is bekend.

Alle activiteiten zijn gratis. Voor verlotingen en spelletjes met prijzen vragen we wel een vergoeding. De inwendige wens van de kinderen van donateurs wordt goed voorzien; gratis popcorn, suikerspin, poffertjes, drinken en chips. Reden te meer om ook donateur te worden😊.

Het Oranjeboekje is niet veranderd en wordt te zijner tijd geplaatst op deze site. Hartverwarmend dat veel sponsoren ons een warm zijn hart blijven toedragen. Onze slogan is immers: SAMEN STERK! Zonder donateurs en sponsoren kunnen wij niets organiseren. We hopen dan ook dat u iedereen die u kent zult enthousiasmeren om óok (minimaal) 10 euro per jaar te doneren aan onze stichting. Nu de regels versoepelen hebben we alle vertrouwen in dat we in 2022 een geweldig Koningsfeest kunnen organiseren.

Namens het bestuur,

Gedi Labots
Voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *