Coronavirus

Koningsdag, 4 & 5 mei 2020

Op 23 maart kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan, in verband met Covid-19 (Coronavirus). Eén van deze maatregelen is het opschorten van alle activiteiten, ongeacht het aantal bezoekers. De evenementen die wij als Stichting Oranje Comité Wezep gepland hebben, komen hierdoor te vervallen. We zijn samen met de gemeente Oldebroek aan het kijken naar alternatieven.

Officiële bericht gemeente Oldebroek


Gemeente Oldebroek stelt activiteiten en evenementen uit

Het corona-virus heeft grote gevolgen. Ook voor de activiteiten die voor de komende weken gepland zijn. Bij veel van die activiteiten zijn de verschillende oranjeverenigingen en -comités betrokken als organisator.

De landelijke overheid heeft op 23 maart 2020 besloten dat alle samenkomsten tot 1 juni 2020 niet door mogen gaan. Dat heeft grote gevolgen in het hele land, en dus ook in Oldebroek.

Op 18 april 2020 is het 75 jaar geleden dat Oldebroek door de geallieerden werd bevrijd. In de periode rondom deze bevrijdingsdag zijn veel activiteiten gepland. Al deze activiteiten worden uitgesteld. Ook de activiteiten rondom Koningsdag en 4 en 5 mei gaan niet door.

In samenspraak met de vertegenwoordigers van alle Oranjeverenigingen en Oranjecomités uit de gemeente Oldebroek laten wij u weten dat over alternatieve data wordt nagedacht. We houden u daarover op de hoogte.

Bron: Gemeente Oldebroek