Koningsdag

Oranje Comité Wezep en voetbalvereniging WHC hopen 27 april een schitterende koningsdag neer te zetten voor jong en oud. 

Via de website of de kleurplaat die uw kind nog meekrijgt van school kunt u lid worden. Zo steunt u het Oranjefeest en kan uw kind(eren) aan alles gratis mee doen. Lid worden kan al vanaf 10 euro. 

Verlotingen en spelletjes met prijzen tegen vergoedingen. Springkussens, pony rijden, kinderdorp, voorstellingen gratis.

 

koningsdag2022


Oranjemarkt Wezep

Wilt u van uw overbodige spullen af, of wilt u iets extra’s verdienen voor uw eigen vereniging of stichting? Geef je dan op voor onze oranjemarkt.

Oranjemarkt

 

Het grote kinderfestival

Naast een super mooi programma voor de ouderen hebben wij ook voor de kinderen een mooi kinderfeest. Kom jij ook klimmen op 1 van onze springkussens of knutselen met Bob of Elsa? Dit alles is gratis!!! 

Maar wordt u donateur? dan krijgen de kinderen poffertjes, popcorn, suikerspin, chips en drinken. Dit alles is al mogelijk vanaf 10 euro. Aanmelden kan via de website.

kinderfestival

Versier je straat

Doe opnieuw weer mee met het versieren van je huis of straat en win mooie prijzen! Bent u klaar geef het dan door voor 27 april via socwezep@live.nl en wij komen langs! Succes….

straat versienen

Deze foto is gemaakt voor de coronaperiode.